- 33%
Akcija!

Powerflex Led Gyroscopic Powerball i poklon bon

PowerFlex je ultimativni suputnik za kreatore i ljude s hobijima. Ovo kompaktno i izdržljivo pomagalo koristi gyroscopic otpor kako bi ublažilo nelagodu, spriječilo ozljede i ojačalo mišiće koji su uključeni u složene obrtničke projekte. Pružajući olakšanje od repetitivnih naprezanja i povećavajući izdržljivost, ovaj powerball vam omogućuje potpuno uranjanje u kreativne projekte i postizanje izvanrednih rezultata. Jednostavno zavrtite powerball nekoliko minuta svaki dan i osjetit ćete razliku.

19,99 29,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: ZogMoc Kategorija:

MOĆNA REHABILITACIJA I OSLOBAđANJE OD BOLI

PowerFlex je posebno dizajniran za olakšanje nelagode i simptoma povezanih s ponavljajućim pokretima i naprezanjem ruku i mišića. Ojačajte i rastežite mišiće koji sudjeluju u obrtničkim aktivnostima, poboljšajte izdržljivost i smanjite umor od dugotrajnog rada.

MOĆNA REHABILITACIJA I OSLOBAđANJE OD BOLI

POJAČANA IZDRŽLJIVOST I SMANJENI UMOR

Uključivanje gyroscopic otpora, ovo pomagalo povećava otpor u vašim rukama, zapešćima, tetivama i mišićima, pružajući učinkovitu rehabilitacijsku vježbu. Zakretanjem powerball-a samo 10 minuta dnevno stimulirate ruke i osiguravate dobar nivo vježbanja. Doživite izvanredne rezultate i mogućnost potpunog uživanja u svojim omiljenim obrtničkim aktivnostima bez nelagode.

POJAČANA IZDRŽLJIVOST I SMANJENI UMOR

KOMPAKTAN, PRAKTIČAN I LAGAN ZA KORIŠTENJE

S našim sustavom automatskog pokretanja, jednostavno okrenite jezgru kugle u pravom smjeru i pustite je za automatsko pokretanje. PowerFlex je praktičan i lagan za korištenje dok ste u pokretu, omogućavajući vam da oslobodite i rehabilitirate svoje ruke i ruke kad god vam je potrebno. Njegova visoka kvaliteta izrade, s otpornom vojničkom plastikom i vibracijski stabilnom osovinom od nehrđajućeg čelika, jamči dugotrajnu izvedbu.

KOMPAKTAN, PRAKTIČAN I LAGAN ZA KORIŠTENJE

ULTRA IZDRŽLJIVA ZA DUGOTRAJNU IZVEDBU

Ojačajte mišiće zgloba, mišiće podlaktice, snagu hvata, mišiće prstiju, mišiće nadlaktice i poboljšajte fleksibilnost ruku i zgloba s gyroscopic powerball. Ovo kompaktno i izdržljivo pomagalo ne samo da sprječava i rehabilitira RSI, ublažava bol u mišićima i pomaže u oporavku od prijeloma, već također poboljšava prokrvljenost. Koristite ga samo 4 minute dnevno i uštedite na troškovima operacije i lijekova.

ULTRA IZDRŽLJIVA ZA DUGOTRAJNU IZVEDBU

TEHNIČKI DETALJI

Materijal: nehrđajući čelik, PC, legura aluminija, silikonska guma
Boja: crna, transparentna
Veličina: 5,5 x 7 cm
Količina: 1 komad

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

    David

    Kupio sam ga za prijatelja koji voli sportove i oduševljen je!

    Marko

    Sjajno je! To je odličan način za jačanje snage hvata i koordinacije. LED svjetla su stvarno cool i čine upotrebu još zabavnijom!

    Petar

    Jako sam zadovoljan! Dobro je izrađen i pomaže mi poboljšati snagu hvata i koordinaciju!

    Jakov

    Kupio sam gyroscopic powerball za svog sina koji voli sportove i ovo je sjajno pomagalo za jačanje hvata!

    Mia

    Već nekoliko mjeseci koristim powerball i zaista sam impresioniran kako dobro funkcionira!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/