- 38%
Akcija!

Freshseal Usisavač Za Vakuumiranje i poklon bon

Sa FreshSeal usisavačem za vakuumiranje, možete sačuvati svježinu hrane kao profesionalac. Njegovi dva načina rada, jednostavna upotreba i višenamjenski dizajn čine ga savršenim kuhinjskim partnerom. Kompaktan dizajn štedi prostor, dok kvalitetan materijal od ABS-a omogućava jednostavno čišćenje.

17,99 28,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 17,99 / kom22x 15,99 / kom33x 13,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: Vakum Kategorija:

VAKUMIRAJTE HRANU U SEKUNDAMA

Sa našim usisavačem za vakuumiranje možete sačuvati hranu savršeno svega u 7-12 sekundi. Uživajte u produženoj svježini i spriječite oštećenja od zamrzivača jednostavnim pritiskom na dugme.

VAKUMIRAJTE HRANU U SEKUNDAMA

VIŠESTRANO VAKUMIRANJE ZA RAZLIČITE VRSTE HRANE

Od oraha do mesa, voća i kruha, FreshSeal može sačuvati sve. Bez obzira da li je hrana suha, mokra ili mekana, naš višenamjenski usisavač je savršen za sve.

VIŠESTRANO VAKUMIRANJE ZA RAZLIČITE VRSTE HRANE

KOMPAKTAN DIZAJN ZA UŠTEDU PROSTORA

Zaboravite na prepune radne ploče. FreshSeal ima ultra-kompaktan dizajn koji se savršeno uklapa u svaku kuhinju. Također je prenosiv, što ga čini idealnim za putovanja.

KOMPAKTAN DIZAJN ZA UŠTEDU PROSTORA

JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE I ČIŠĆENJE

Svojom jednostavnom upotrebom sa samo jednim dugmetom i LED indikatorom, naš usisavač za vakuumiranje čini čuvanje hrane jednostavnim. Njegov kvalitetan materijal od ABS-a osigurava i jednostavno čišćenje.

JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE I ČIŠĆENJE

TEHNIČKI DETALJI

Materijal: ABS
Boja: crna
Veličina: 36 x 5,3 x 5 cm
Paket uključuje: 1x usisavač za vakuumiranje, 1x AC adapter,

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

    Matej

    Ovaj usisavač za vakuumiranje je fantastičan! Zračno nepropustno zatvaranje osigurava da hrana ostane svježa kao prvog dana!

    Marko

    Morate ga imati! Toplo preporučujem!

    Jakov

    Jednostavno i efikasno! Olakšava pripremu obroka!

    Gabrijel

    Odlična kupovina! Brzo i čvrsto zatvara vrećice!

    Marta

    Izuzetno je jednostavno za korištenje i obožavam kako zatvara hranu kako bi ostala svježa!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/