- 33%
Akcija!

Powerhang Prijenosna Minijaturna Power Banka Tipa-c S Privjeskom Za Ključeve i poklon bon

PowerHang minijaturna power banka tipa-C s privjeskom za ključeve je neizostavni dodatak za sve koji su u pokretu. Sa brzim punjenjem, funkcijama za višestruku zaštitu i iznimno prijenosnim dizajnom, omogućuje praktično napajanje vašim uređajima gdje god se nalazite. Njegova vodootporna i izdržljiva konstrukcija čini ga savršenim za aktivnosti na otvorenom, dok sposobnost da ga objesite bilo gdje osigurava da uvijek ostanete napunjeni.

19,99 29,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Boja: Crna

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: PowBan Kategorija:

BRZO PUNJENJE I VIŠESTRUKA ZAŠTITA

Napunite svoj telefon brzo i sigurno s našom minijaturnom power bankom tipa-C. Naš dizajn s sigurnosnim krugom osigurava zaštitu od prenapunjenja, prenapona, kratkog spoja i preopterećenja.

BRZO PUNJENJE I VIŠESTRUKA ZAŠTITA

IZNIMNO PRIJENOSAN DIZAJN

Jednostavno nosite našu ultramalu, iznimno tanku i iznimno lagane power banku s privjeskom za ključeve u džepu ili torbici. Nikad se ne brinite da će vam se telefon isprazniti dok ste u pokretu, jer se praktično objesi na vaš privjesak za ključeve za hitno punjenje.

IZNIMNO PRIJENOSAN DIZAJN

VODOOTPORAN I IZDRŽLJIV

Ova power banka s privjeskom je dizajnirana da izdrži ekstremne uvjete na otvorenom. Vodootporna je, otporna na udarce i otporna na prašinu. Savršena za kampiranje, planinarenje ili bilo koju avanturističku aktivnost.

VODOOTPORAN I IZDRŽLJIV

OSTANITE NAPUNJENI GDJE GOD SE NALAZILI

Zbog svog kompaktnog dizajna i mogućnosti pričvršćivanja na različite predmete upotrebom uključene karabiner kopče, naš PowerHang je idealan za održavanje napunjenosti vaših uređaja i da vam budu uvijek pri ruci, bilo gdje da idete.

OSTANITE NAPUNJENI GDJE GOD SE NALAZILI

TEHNIČKI DETALJI

Materijal: ABS, ploča s krugovima
Boja: crna, roza
Kapacitet baterije: 1500mah
Izlazni priključak: tip-C
Izlazna snaga: 5V / 1A
Veličina: otprilike 70 x 40 mm
Paket uključuje: 1x power banku, 1x USB kabel za punjenje

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

    David

    Izgleda stvarno cool i vrlo je jednostavno nositi ga sa sobom. Sviđa mi se što ga lako mogu pričvrstiti na ključeve i zaboraviti na njega dok mi ne zatreba. Toplo ga preporučujem!

    Matej

    Vrlo sam zadovoljan s njim. Brzo i pouzdano puni moj telefon, dizajn je mali i elegantan, i lako ga mogu pričvrstiti na ključeve!

    Petar

    Veličina je savršena. Dovoljno malen da stane na moj privjesak za ključeve, ali dovoljno moćan da napuni moje uređaje!

    Luka

    Volim ga! Držim ga pričvršćenog na ključeve i uvijek imam rezervnu bateriju kad mi je potrebna!

    Mia

    Mali je i lagani, ali dovoljno moćan da brzo i učinkovito napuni moj telefon!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/