- 43%
Akcija!

Fiercefeline Leopard Print Tajice i poklon bon

Naše Živaste Ženske Leopard Print Tajice nude savršenu kombinaciju udobnosti, stila i svestranosti. Dodajte trunku divlje glamura svakodnevnim outfitima, praveći hrabru izjavu kada izlazite u stilu.

19,99 34,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Veličina: L

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: LegAni Kategorija:

IZRAZITE SVOJU DIVLJU STRANU

Zagrli svoju unutarnju mačku s ovim suptilno uzorčastim leopard print tajicama. Garantirano da će napraviti hrabru, stilsku izjavu.

IZRAZITE SVOJU DIVLJU STRANU

PODIGNUTA UDOBNOST

Doživite savršenu kombinaciju udobnosti i stila s našim dizajnom visokog struka. Izrađeno od glatke, fleksibilne PU kože za krajnju udobnost.

PODIGNUTA UDOBNOST

ŠIK VERSATILNOST

Savršene za bilo koju priliku, transformirajte svoj izgled od dana do noći bez napora. Napravite od ovih tajica svoj must-have odjevni komad.

ŠIK VERSATILNOST

ZASJAJTE

Privucite pogled s našim sjajnim crnim tajicama. Dizajnirane da dodaju trunku glamura bilo kojem outfitu.

ZASJAJTE

TEHNIČKI DETALJI

Materijal: Poliester, Spandex
Boja: Crna
Veličina: S/M/L/XL
Količina: 1 komad
Sastav: 95% Poliester 5% Spandex

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

    David

    Oduševljena sam! Kako pristaje je fantastično, grli sve prave dijelove tijela i osjećaj materijala je izvrstan. Uzorak leopard printa je odličan, stilski ali ne napadan!

    Matej

    Volim visoki struk, lijepo sve uvlači i PU koža je mekana i udobna. Leopard print nije previše nametljiv i dodaje zabavan flare bilo kojem outfitu!

    Jakov

    Wow - ove su tajice fantastične! Ne samo da izgledaju nevjerojatno, već su i nevjerojatno udobne. Visoki struk je vrlo laskav i ima lijep učinak zatezanja!

    Gabrijel

    Apsolutno obožavam ove tajice. PU koža ih čini luksuznima i dodaje lijep rub mojim outfitima!

    Marta

    Ove tajice mijenjaju igru! One su stilski, šik i odličan način da dodate jedinstveni dodir vašoj garderobi!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/