- 33%
Akcija!

Set Za Pedikuru I Manikuru (18 Komada) – Pedimate i poklon bon

PediMate je vaše novo tajno oružje za besprijekorne manikure i pedikure kod kuće. Otkrijte praktičnost i izvanredne rezultate profesionalnih alata, sve u udobnosti vlastitog doma.

19,99 29,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: Pedimate Kategorija:

KVALITETA PROFESIONALNE KLASE

PediMate set nudi alate kvalitete salona za korištenje kod kuće. Embrace the perfection of immaculate grooming!

KVALITETA PROFESIONALNE KLASE

ZA RUKE I NOGE

Zarobite zadivljujuću privlačnost profesionalno uređenih ruku i nogu. Unaprijedite svoju prirodnu ljepotu s pro završetkom!

ZA RUKE I NOGE

JEDNOSTAVNO I PRAKTIČNO

Sada je njega lakša nego ikad s PediMate setom. Zračite elegancijom i milosti s minimalnim naporom!

JEDNOSTAVNO I PRAKTIČNO

ESENCIJALNO ZA SVAKU ŽENU

Ovaj set je neophodan za sve žene koje cijene osobnu higijenu i izgled. Nadogradite svoju kolekciju alata za ljepotu danas!

ESENCIJALNO ZA SVAKU ŽENU

TEHNIČKI DETALJI

Paket sadrži 18 različitih dodataka za manikuru i pedikuru (stroj, dodaci, rašpa)

Recenzije kupaca

    Marko

    Kompaktne veličine, ovaj set je savršen za putovanja ili za držanje u torbici za bilo kakve hitne situacije s noktima. Obožavam ga!

    Petar

    18-dijelni set za pedikuru i manikuru transformirao je moje iskustvo njege noktiju. Uključuje raznovrsne alate koji udovoljavaju svim vašim potrebama na učinkovit i bezbolan način. Bio sam impresioniran kvalitetom i izdržljivošću alata od nehrđajućeg čelika!

    Jakov

    Alati su oštri, čvrsti i besprijekorno izrađeni. Raspon uključenih alata je savršen - imate sve što vam treba od početka do kraja manikure ili pedikure!

    Marta

    Izvanredna investicija za nekoga tko cijeni dobro njegovane nokte!

    Mia

    PediMate je potpuna promjena igre za moju rutinu njege noktiju! Alati su izrađeni od izdržljivog, visokokvalitetnog čelika, a svaki komad ima svoju svrhu!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/