- 24%
Akcija!

Tajice s kargo džepovima ComfyCargo i poklon bon

Otkrijte ComfyCargo tajice s kargo džepovima – savršenu ravnotežu između udobnosti i funkcionalnosti. Izrađene od rastezljive tkanine i pripijenog dizajna, nude maksimalnu udobnost i praktičnost za svaku priliku.

30,99 40,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 30,99 / kom22x 26,99 / kom33x 23,99 / kom

Veličina: L

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: ZepHlac Kategorija:

IZUZETNA UDOBNOST

Tajice ComfyCargo tajice izrađene su od rastezljive tkanine, idealne za fizičku aktivnost i svakodnevnu upotrebu. Uski, ali ne preuski oblik nudi neusporedivu udobnost i osigurava da se uvijek osjećate najbolje.

MODERNI I PRAKTIČNI DŽEPOVI

Tajice imaju više prostranih džepova s ​​obje strane, koji su savršeni za pohranu vašeg pametnog telefona, ključeva, kreditnih kartica i više. Rastezljivi džepovi prilagođavaju se vašim potrebama i pružaju praktičnost i funkcionalnost.

VISOK I UDOBAN STRUK

Visoki struk, koji je uzak, ali udoban, pokriva vaš trbuščić, što ga čini idealnim izborom za aktivne žene. Bilo da vježbate u teretani ili se izležavate kod kuće, ove tajice bit će vaš savršen saveznik.

ZA SVAKU PRILIKU

Tajice s džepovima ComfyCargo prikladne su za jogu, trčanje, ples, vježbanje, fitness ili bilo koje druge vježbe i svakodnevnu upotrebu. Odaberite višestruku namjenu i praktičnost naših tajica i suočite se sa stilom sa svakom situacijom.

DRUGE INFORMACIJE

Materijal: najlon, spandex
Stil: 
kargo
Boja:
crna
Veličina:
S/M/L/XL
Količina:
1 komad

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/