- 29%
Akcija!

GlassGuard 3D naljepnica za prozore (100×45 cm) i poklon bon

GlassGuard 3D dekorativna folija za staklo idealno je rješenje za one koji traže veću privatnost, UV zaštitu i uštedu energije. Ova ukrasna naljepnica za prozore može se ponovno koristiti, izdržljiva je i odlična je zamjena za tradicionalne zavjese.

1x = 0,45 m2
2x = 0,90 m2
3x = 1,35 m2

Dimenzije jedne naljepnice: 100 cm x 45 cm

24,99 34,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 24,99 / kom22x 21,99 / kom33x 18,99 / kom

Uzorak: Cvijeće

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: OknFolija Kategorije: , , ,

ZAŠTITITE SVOJU PRIVATNOST

GlassGuard naljepnica za prozore pruža poluprivatnu zaštitu sprječavajući vaše susjede da zavire u vaš stan i špijuniraju vas.

JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE

Izrađena od vrhunskog PET poliesterskog materijala, ukrasna naljepnica za prozore izuzetno je izdržljiva i može se premjestiti i ponovno upotrijebiti.

ZAŠTITA OD SUNČEVIH ZRAKA

Naljepnica GlassGuard pruža zaštitu od 96% UV zraka koje oštećuju kožu, dok istovremeno pomaže u kontroli troškova energije, smanjujući toplinu sunčevih zraka.

ELEGANTNA ALTERNATIVA ZAVJESAMA

Zamijenite tradicionalne zavjese elegantnom i lijepom GlassGuard 3D ukrasnom naljepnicom za prozore.

OSTALE INFORMACIJE

Materijal: PET poliester
Uzorak: 2 različita uzorka (cvjetovi ili pruge)
Veličina naljepnice: 100 cm x 45 cm

Naljepnica za prozore prikladna je za ravne, čiste i glatke površine. Nemojte je lijepiti na plastične, slomljene ili neravne površine.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/