- 25%
Akcija!

Tajice bez šavova FlexFit® i poklon bon

Dizajnirane su da izdrže najteže treninge i zadrže vrhunsku izvedbu, a da pritom izgledate elegantno. Zahvaljujući materijalu koji dobro diše i odvaja znoj, ove tajice nezamjenjive su u vašem ormaru.

29,99 39,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 29,99 / kom22x 25,99 / kom33x 22,99 / kom

Boja: Ružičasta

Veličina: S

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

KREĆITE SE BEZ NAPORA

Naše bešavne FlexFit tajice dizajnirane su da se kreću s vama, pružajući vam maksimalnu udobnost i fleksibilnost tijekom vježbanja. Recite zbogom tajicama koje vas ograničavaju i doživite besprijekoran trening.

SAVRŠENA KOMBINACIJA PERFORMANSI I STILA

Super svilenkasti materijal koji upija znoj nije samo funkcionalan nego i moderan. S pojasom koji ostaje na mjestu čak i tijekom najintenzivnijeg treninga, ove tajice savršena su kombinacija performansi i stila.

 

OSJEĆAJTE SE JAČIMA

Osnažite se s našim bešavnim FlexFit tajicama. Dizajn visokog struka stapa se s vašom figurom, dok bešavna konstrukcija daje osjećaj samopouzdanja i neodoljivosti.

TAJICE ZA SVE VRSTE VJEŽBI

Bez obzira na vježbanje, naše bešavne tajice za oblikovanje stražnjice morate imati u svom ormaru.

 

DRUGE INFORMACIJE

Materijal: najlon, spandex
Boja: crna, pink
Veličina: S/M/L/XL
Količina: 1 komad

 Preporučujemo da odaberete jednu veličinu manju od vaše uobičajene veličine kada birate veličinu za optimalno pristajanje.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/