- 57%
Akcija!

Frufru nadogradnje za kosu CHICHA

Budite očarani resicama koje će u trenu uljepšati vaš stil. Postignite prirodan izgled u samo nekoliko sekundi. Pričvrstite i zablistajte.

14,99 34,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 14,99 / kom22x 12,99 / kom33x 11,99 / kom

Boja: Crna

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

DODAJTE SVJEŽINU VAŠOJ KOSI

Je li vaša kosa rijetko u fru fru nestašnom stilu? Želite li mladolikiji izgled? Nema problema! Ove fru fru ekstenzije će uljepšati i dodati svježinu vašoj kosi. Frizura će vam biti lijepa i puna volumena, a stil će izgledati opuštenije. Po želji ih možete i ošišati i prilagoditi svojoj frizuri.


IZGLEDAJU VRLO PRIRODNO

Nitko neće primijetiti da nosite fru fru ekstenzije! Izrađene su visokokvalitetno, izgledat će kao vaša prirodna kosa (samo pazite da odaberete pravu boju koja odgovara boji vaše kose). Ekstenzije su ugodne za nošenje, lako se čiste i ne oštećuju prirodnu kosu. One će se stopiti s vašom kosom i dodatno začiniti vašu frizuru.

 

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA, NEVIDLJIVE STEZALJKE

Nastavci se vrlo jednostavno postavljaju pomoću posebne kopče. Napravit ćete prekrasan fru fru u samo nekoliko sekundi. Vlakna su vrlo postojana pa ih možete oblikovati i uređajima koji se zagrijavaju do 210°C.

 

OSTALI PODACI

Dostupna u 3 različite boje: plava (Zlatno plava), smeđa (Čokoladno smeđa), crna (Prirodna crna).

Dužina: 15 cm

Recenzije kupaca

Još nema recenzija.

Dodajte recenziju
Budite prvi koji će recenzirati “Frufru nadogradnje za kosu CHICHA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/