- 30%
Akcija!

Zakrpa za popravak kože (50 x 137 cm) i poklon bon

Pitate se kako sakriti rupe na sofi koje je napravio vaš pas ili kako popraviti pukotine na automobilu? Ne brinite, imamo rješenje za vas – samoljepljiva zakrpa za popravak kože. Ova pristupačna zakrpa omogućit će vam da stanete na kraj svojim problemima jednom zauvijek.

22,99 32,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 22,99 / kom22x 19,99 / kom33x 17,99 / kom

Boja: Crna

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: Usnje Kategorije: ,

SPRIJEČITE DALJNJU ŠTETU

Još nije kasno ako vam je koža počela pucati. Spriječite daljnje širenje s našom kožnom zakrpom. Dostupna u tri boje – crnoj, tamno smeđoj i bež.

Postavljanje je potpuno jednostavno – skinite zaštitni dio i zalijepite je na željeni predmet, pritisnite nekoliko sekundi dok se čvrsto ne zalijepi i oštećenje se popravi.

PREKRIJTE OGREBOTINE I SAKRIJTE PUKOTINE

Samoljepljive kožne zakrpe savršene su za popravak kožnih kauča, autosjedalica, uredskih stolica, uzglavlja, pojaseva, rukavica, motociklističkih sjedala i drugih pukotina, ogrebotina i mrlja.

Velika ili mala – odrežite zakrpu prema svojim potrebama i pokrijte sve vidljive ogrebotine. Vratite elegantan i glatki dojam svojim stvarima!

VRIJEDNO VAŠEGA NOVCA

Zakrpa za popravak kože dovoljno je velika (50 x 137 cm) da prekrije pukotine i dijelove oštećenih predmeta. Možete je prilagoditi svojim potrebama i izrezati je škarama na bilo koju veličinu i oblik.

 

Idealna za popravak ogrebotina, posjekotina, rupa i pukotina na vašem kauču, namještaju, autosjedalici, jakni, pojasu, prtljazi, autosjedalici, rukavicama, motociklističkoj sjedalici, torbici, novčaniku i još mnogo toga.

IZDRŽLJIVI MATERIJAL

Izrađena je od visokokvalitetne PU kože. Može učinkovito popraviti razne vrste oštećenja, jer je izdržljiva, vodootporna i otporna na ogrebotine. Osim toga, vrlo je udobna, fleksibilna i ugodna na dodir.

Dajte svojim kožnim predmetima drugi život i učinite ih duljima uz ovu izdržljivu zakrpu za popravak.

VIŠESTRUKA UPORABA

Također je možete koristiti za razne DIY projekte, na primjer, možete napraviti kožne bilježnice, korice, izrezati različite uzorke i pričvrstiti ih na torbu, novčanik, jaknu i drugo.

SVOJSTVA

Boja: Crna, tamno smeđa i bež
Materijal: PU koža
Veličina: 50 x 137 cm
Paket sadržava: 1x Kožna zakrpa veličine 50 x 137 cm
Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/