- 29%
Akcija!

Komplet 7 vakumiranih vrećica (+stiskač GRATIS) i poklon bon

  • Ogromna ušteda prostora do (80 %)
  • Dvostruko zatvaranje patentnim zatvaračem
  • Otporne na oštećenja i trganje
  • Izrađene od izdržljivog dvoslojnog materijala
  • Zaštita protiv vlage, moljaca, neugodnih mirisa i prljavštine
  • Usisavanje usisavačem ili priloženom ručnom pumpicom

26,99 37,99

6 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 26,99 / kom22x 22,99 / kom33x 20,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: VakVrec Kategorije: , ,

UŠTEDA PROSTORA

Vrećice za vakumiranje izvrsno su rješenje za pohranu, jer mogu uštedjeti puno prostora, a pritom čuvaju pohranjene stvari od vlage, neugodnih mirisa i moljaca. Savršene su za pohranjivanje izvansezonske odjeće, jakni, deka, posteljine, ručnika, igračaka, odjeće i još mnogo toga.

 

RECITE ZBOGOM ORMARU PREPUNOM SMEĆA

Odložite izvansezonsku odjeću, igračke, posteljinu i ostale stvari koje vam trenutno nisu potrebne. Spakirajte ih u vakuumsku vrećicu i uštedite prostor u ormaru.

Pomažu u zaštiti vaše odjeće od vode, vlage, moljaca, prljavštine, plijesni i neugodnih mirisa.

 

JEDNOSTAVNO I BRZO SPAKIRANO ZA PUTOVANJE

Stvorite do 80% više prostora u svom putnom kovčegu. Vrećice za usisavanje izvrsne su za korištenje na odmoru, jer konačno možete ponijeti više stvari sa sobom na putovanje. Zaštitite svoju odjeću i druge tkanine.

JEDNOSTAVNA UPORABA

Oslobodite prostor u svom ormaru u 3 laka koraka. Stavite predmete u vrećicu, pažljivo je zatvorite i usisajte zrak pomoću usisavača ili priložene pumpe.

S njima možete uštedjeti do 80% prostora. Nakon zatvaranja lako ih možete spremiti ispod kreveta, na policu, u ormar…

RAZLIČITIH VELIČINA

Izvrsne su za korištenje tijekom odmora, jer mogu uštedjeti puno prostora u vašoj prtljazi. U kompletu dobivate 7 vrećica različitih veličina i GRATIS gurač za ručno usisavanje, koji možete ponijeti sa sobom bilo gdje.

U paketu dobivate: 2x XXL vreća (80 x 100 cm), 2x velika vreća (70 x 100 cm), 2x srednja vreća (60 x 80 cm), 1x mala vreća (50 x 70 cm) + GRATIS pritiskač.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/