- 52%
Akcija!

Set magnetnih narukvica HEART

Komplet magnetskih narukvica za parove prekrasan je dar za svaku priliku. Kada vam se ruke spoje, magneti se spajaju i stvaraju dodatnu vezu između vas. Narukvice su upakirane u prekrasnu poklon kutiju.

11,99 24,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 11,99 / kom22x 10,99 / kom33x 8,99 / kom

Boja: 2xCrna

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: DvodZap Kategorije: , , ,

SRCE ZA NJU I NJEGA

Ljubav je najjača energija koju možemo osjetiti, ali je često ne možemo opisati riječima. Zato smo kreirali magnetske narukvice koje predstavljaju intimnu i vrlo važnu vezu između vas i vaše voljene osobe.

PREKRASAN KOMPLET OD DVIJE NARUKVICE

Kada se magneti postave jedan blizu drugoga, oni postaju jedan. I tako možete vidjeti, dodirnuti i osjetiti senzualnu, jedinstvenu i snažnu povezanost koja nadilazi ljubav koju dijelite.

Unikatan poklon – jedan zadržite za sebe, drugi poklonite osobi koju volite.

SAVRŠEN POKLON ZA BOLJU POLOVICU

HEART narukvica više je od obične narukvice. To je ljubav, sjećanje i odanost osobi s kojom ruku pod ruku stvarate svoju priču. Neka set HEART® narukvica dodatno poveže i ojača vašu ljubav.

JEDINSTVEN POKLON

Možete ga pokloniti prijateljici ili mami za Božić, godišnjicu, kao rođendanski poklon ili jednostavno kao malu pažnju. Tako ćete svojim najdražima pokazati privrženost, ljubav i izmamiti im osmijeh na lice.

Narukvica je fleksibilna pa je možete namjestiti na željenu duljinu.

OSTALI PODACI

Boja: Crna & ružičasta
Dužina: Podesiva
Materijal: Metal, elastična užad
Paket sadrži: Narukvicu + poklon kutiju

Nakit nije prikladan za korištenje u vodi (tuširanje, plivanje u bazenu i sl.). Preporučujemo da ga uklonite prije kontakta s vodom.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/