- 40%
Akcija!

Tajice visokog struka PEACH® i poklon bon

Stražnjica će vam izgledati sjajno u ovim tajicama! Zablistajte u ovim prekrasnim push-up tajicama koje će oblikovati vašu figuru i podići stražnjicu.

29,99 50,00

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 29,99 / kom22x 25,99 / kom33x 22,99 / kom

Veličina: L

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

ELASTIČNE TAJICE PEACH®

Tko kaže da ne možete izgledati dobro dok vježbate, vježbate jogu, idete u šetnju ili u teretanu? Tajice će vas očarati svojom udobnošću i izgledom, pa ćete se osjećati izuzetno privlačno i samouvjereno.

DA ISTAKNETE VAŠU B-STRANU

Stražnjica će vam izgledati sjajno u ovim hlačama! Visokog su struka, a na leđima se nalazi skriveni scrunch, koji će stvoriti push up efekt za još ljepši i puniji oblik zadnjice. Izuzetno su mekane, rastezljive i izrađene od najtanjeg materijala. S njima ćete se osjećati nevjerojatno ugodno.

KAO VAŠA DRUGA KOŽA

Nemaju središnji prednji šav, tako da ne stvaraju devin prst. Zahvaljujući svojoj prozračnosti i elastičnosti idealne su za sportske aktivnosti, od fitnessa, atletike, joge, sportova na otvorenom ili u teretani.

IZVRSNO PRILAGOĐAVANJE TIJELU

Tajice dobro prianjaju uz tijelo i izuzetno su udobne za nošenje. Vaša će figura izgledati puno bolje, noge će biti vitkije, a nesavršenosti sakrivene. Visoki struk također čini trbuščić ravnijim. U tajicama ćete se osjećati izuzetno udobno i opušteno, a ujedno će vaša figura biti lijepo oblikovana.

DA UVIJEK BUDETE SEKSI

One će postati vaše omiljene tajice! Tajice PEACH® osigurat će da izgledate najbolje u svim okolnostima: prikladne su i za moderan izgled i za trendi svakodnevni život.

SVOJSTVA

Boja: crno-siva
Materijal: elastan, poliester
Veličina: S, M, L ili XS
Visoka elastičnost
Dužina do zgloba
Visokog struka

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/