- 50%
Akcija!

Dječji ogrtač s plišanim medvjedićem

Dijete će se osjećati kao u bajci. Odjenite ga u meku, udobnu i slatku pelerinu s plišanim medvjedićem.

19,99 39,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Boja: Plava

Veličina: L (6-9 mjeseci)

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: BabyWrap Kategorije: , ,

PREDNOSTI:

✅ Izuzetno udoban
✅ Idealan za osjetljivu kožu
✅ Topli i mekani materijal
✅ Najpraktičniji poklon za djecu

DIJETE ĆE SE OSJEĆATI KAO NA OBLACIMA

Poklonite svom mališanu najudobniji kućni ogrtač u kojem će se osjećati poput medvjedića u brlogu. Udobno, opušteno i s puno topline. U trenu će osjetiti ugodu materije, kao da leži na najmekšem oblaku. Pelerina s plišanim medvjedićem učinit će vašu bebu još slađom! Nikada to nećete moći vidjeti.

OSJETLJIVA KOŽA ĆE VAM BITI ZAHVALNA

Zamislite bebinu meku kožu, tako netaknutu, prirodnu i očito nježnu. Ništa je neće uznemiriti u ovom ogrtaču, disat će kao da je najsvježiji zrak. Lagana tkanina sprječava pregrijavanje i održava udobnost vašeg novorođenčeta. Luksuz koji mali šaljivdžija svakako zaslužuje.

MULTIFUNKCIONALAN

Pelerina se može koristiti i za presvlačenje, kao dekica za kolica, za spavanje, nakon pranja itd. U njoj će se mališan osjećati sigurno i ugodno u raznim situacijama. Zbog svoje neutralnosti, pelerina je izvrsno prilagodljiva i prikladna i za dječake i za djevojčice. Izvrstan je i iznimno praktičan poklon.

VIŠE INFORMACIJA

Boja: plava i ružičasta
Materijal: 100% poliester

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/