- 23%
Akcija!

Ukrasna penjačica za božićno drvce i poklon bon

Stvorite sjajnu atmosferu za nadolazeće blagdane uz nestašnog Djeda Božićnjaka koji se penje gore-dolje po svojim ljestvama. Cijela grupa će se time zabaviti.

19,99 25,99

595 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: PleBoz Kategorija:

???? ZA SVE LJUBITELJE BLAGDANSKE ATMOSFERE

Jeste li jedni od onih koji razmišljaju o božićnim ukrasima u listopadu, jer jednostavno volite prekrasnu zlatno crvenu boju i usklađene ukrase koji ukrašavaju vaš dom i smreku? Onda je ovaj jedinstveni Djed Božićnjak za vas.

Svojim zabavnim pokretima i pjevanjem poznate božićne melodije savršeno će ukrasiti željeni prostor ili predmet s vrećom punom darova koju nosi na leđima.

???? POGODNO ZA UNUTARNJE I VANJSKO UREĐENJE

Bijeli i crveni Djed Božićnjak, posebno omiljen kod djece u prosincu, lako će ukrasiti svaki prostor i tako donijeti istinsku radost i sreću. Ljestve, dužine 50 cm, lako se postavljaju ili objese na zid, vrata, prozor, balkon ili božićno drvce. Njihova kompozicija, u mjeri 25 cm * 12 cm * 2,6 cm, vrlo je jednostavna i brza.

???? SAVRŠENA DEKORACIJA ZA URED ILI DOM

Zato što je napravljen kao unikatan ukras, možda u kombinaciji s drugim ukrasima, ali takav kakav je bio savršeno je odigrao svoju ulogu i razveselio vas svaki put kad ga pogledate. Čak i u vašem poslovnom prostoru zasvirat će atraktivna melodija praćena poznatom, ali tajanstvenom silom.

 

Možete je koristiti više puta u isto vrijeme, jer zbog svoje jedinstvenosti ne gubi na vrijednosti. Na ovaj način nećete morati kupovati nove ukrase svako ljeto, možete ih jednostavno ažurirati. Na kraju božićne sezone, presavijte je i spremite za sljedeće ljeto.

???? DJECA JE VOLE

Naši mališani najveći su ljubitelji Božića, darivanja i svega vezanog uz blagdane. Razveselite ih i iznenadite ovom zabavnom ukrasnom igračkom koja će navečer prikriveno unijeti čistu sreću u vaše živote. Povežite se sa svojom grupom i zabavite se zajedno te uživajte gledajući Djeda Božićnjaka kako se penje.

Dužina ljestava: 50cm

Svjetiljke nisu uključene u paket

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/