- 31%
Akcija!

Univerzalni 8-dijelni organizator za automobil CARPRACTIC

Vaš će automobil konačno biti uredan, udoban i čist, a vi ćete uživati ​​u vožnji. Sve najvažnije stvari smjestit ćete u organizator koji ćete uvijek imati pri ruci.

23,99 35,00

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 23,99 / kom22x 20,99 / kom33x 17,99 / kom

:

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: AvMult Kategorije: , ,

PREDNOSTI:

✅ Sve na jednom mjestu
✅ Izrađen od kvalitetne kože
✅ 8 pretinaca za pohranu
✅ Stabilno fiksiran elastičnim trakama

???? KONAČNO UREĐEN AUTOMOBIL

Osjećate li se loše od pogleda na nered u automobilu? S ovim iznimno praktičnim organizatorom organizirat ćete stvari u tren oka. Najvažnije ćete stvari staviti na jedno mjesto i uvijek ćete ih imati pri ruci. Organizator jednostavno i brzo možete pričvrstiti na vizir automobila i u njega spremiti razne predmete (naočale, telefon, kartice, ispit, osobnu iskaznicu, olovke, bilješke, kablove, slušalice, CD…).

???? KVALITETA KOJA TRAJE

Organizator je izrađen od visokokvalitetne kože i sofisticiranog dizajna. Odmah će se stopiti s vašim automobilom i učiniti ga još ljepšim.

???? 6+2 PRETINACA ZA POHRANJIVANJE

Od sada vaše najnužnije stvari više neće ležati po automobilu. Organizator ima čak 5 pretinaca, pogodnih za odlaganje kartica, osobnih dokumenata i sl., 1 kopču za naočale, 1 veći pretinac, pogodan za odlaganje kablova, punjača i 1 mrežasti džep, u koji možete staviti ostale bitne stvari, a osim toga, ima dodatni prostor gdje možete pričvrstiti svoju omiljenu olovku. Svojim iznimnim kapacitetom ovaj organizator postat će nezaobilazan suputnik na vašem putovanju.

???? BRZO I JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE

Ovaj organizator ima 2 jake i stabilne elastične trake i može se praktično pričvrstiti na vizir automobila. Ostat će stabilan tijekom vožnje tako da će predmeti u njemu ostati na mjestu i stabilni. Dizajniran je da savršeno pristaje u većinu automobilskih vizira. Sada imate priliku organizirati svoj automobil kao nikada prije i ne zaboravite: svi će vam predmeti uvijek biti vrlo blizu – sigurno pohranjeni i nadohvat ruke u svakom trenutku.

DRUGE INFORMACIJE

Veličina: 30 x 15 x 2 cm
Boja: Siva i crna
Materijal: Koža

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/