- 30%
Akcija!

LCD tablet za crtanje i pisanje – Boardy i poklon bon

Zaboravite papir, crtajte i pišite po LCD tabletu koliko god želite. Užitak kakav do sada niste doživjeli. Posebno oduševljava svu djecu, koja postaju kreativna i opuštena.

15,99 22,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 15,99 / kom22x 13,99 / kom33x 11,99 / kom

Boja: Crna

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

 

Djeca će uživati ​​u svakom trenutku, razvijati svoju kreativnost i maštu. Odličan poklon, pogodan za učenje i crtanje.
Ima funkciju spremanja i brisanja. U pakiranju je i olovka, a ujedno možete i prstima pisati po tabletu.
Čuvajte okoliš, uštedite na papiru i čuvajte svoje oči. Ekran ne zrači i ne blješti, što čini gledanje ekrana ugodnim.
Djeca će uživati ​​u svakom trenutku, razvijati svoju kreativnost i maštu. Odličan poklon, pogodan za učenje i crtanje.
Ima funkciju spremanja i brisanja. U pakiranju je i olovka, a ujedno možete i prstima pisati po tabletu.
Čuvajte okoliš, uštedite na papiru i čuvajte svoje oči. Ekran ne zrači i ne blješti, što čini gledanje ekrana ugodnim.

OPUŠTENO PREPUŠTANJE MAŠTI

Nema više gledanja u sjajne ekrane koji nisu dobri za dječje oči. Ovaj LCD tablet ne zrači i njegov ekran ne blješti. Djeca tako na njemu mogu dugo bezbrižno stvarati i slobodno se prepustiti kreativnosti i mašti. Tablet je, naravno, prikladan i za odrasle osobe.

BRIŠI – PIŠI FUNKCIJA

Konačno ćete vi i vaša djeca moći pustiti mašti na volju i bezbrižno crtati. Naime, tablet ima mogućnost brisanja i spremanja stvorenog. Sada više nećete morati razmišljati o tome ako pogriješite u crtežu. To će ujedno dodatno opustiti djecu pri stvaranju. Značajka zaključavanja također sprječava slučajno brisanje crteža.

BESKRAJNE MOGUĆNOSTI STVARANJA

Konačno, imat ćete priliku zaokupiti djecu igračkom koja im je ugodna za oko i koja se može koristiti tijekom duge vožnje automobilom, avionom, vlakom, itd. Sati provedeni ispred blještavih ekrana telefona i običnih tableta bit će prošlost. Ovaj će tablet zasigurno privući njihovu pozornost, a lako stane u dječju ruksak.

UGRAĐENA IZMJENJIVA BATERIJA, PRILOŽENA OLOVKA

Tablet podržava do 100.000 pisanja, ima ugrađenu izmjenjivu bateriju, tako da je uvijek dostupan kada vam zatreba. Priložena olovka je čvrsto pričvršćena za tablet, tako da vam je uvijek pri ruci. Po tabletu možete pisati i prstima.

DRUGE INFORMACIJE

Dimenzije: visina: 26 cm, širina: 16.3 cm

Materijal: plastika

Dostupan u crnoj, plavoj i ružičastoj boji.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/