- 35%
Akcija!

Narukvica protiv komaraca za djecu (3 komada) – KidPro i poklon bon

Simpatičan i praktičan način da svojim mališanima pružite dodatnu zaštitu od komaraca i insekata. Svidjet će im se ova narukvica koja navečer svijetli u prekrasnim bojama.

14,99 22,99

3028 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 14,99 / kom22x 12,99 / kom33x 11,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: KomZap Kategorije: ,

NJEŽAN MIRIS

Mališani će uživati ​​u pogledu na ovu narukvicu koja sadrži eterična ulja koja ispuštaju arome koje nisu baš najugodnije za komarce i druge insekte. Narukvice su vodootporne, pa neće prestati nježno mirisati ako dijete opere ruke i smoči ih.

SIGURNA ZA DJECU

Narukvica KidPro izrađena je od hipoalergenog silikona i sadrži bezopasna eterična ulja, tako da se ne morate brinuti da će se nešto loše dogoditi vašem djetetu kada narukvica dođe u dodir s njegovim ustima. Pustite ga da je ponosno pokazuje i uživa noseći je.

LED SVJETLO I PODESIVI REMEN

Podesivi remen ove ljupke narukvice prilagodit će se svim oblicima i veličinama zapešća. PLUS, svaka narukvica svijetli kada dijete pokuca, što će djeci biti još zanimljivije, pogotovo ako je nose navečer. U paketu dobivate 3 narukvice različitih dezena.

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Šareni dizajn
Materijal: Hipoalergeni silikon
Veličina: Univerzalna veličina 22,5 cm x 4 cm
Vreme djelovanja:do 6 mjeseca
U paketu dobivate 3 narukvice različitog dizajna

Napomena: Narukvica je dodatna zaštita od komaraca. Za maksimalnu učinkovitost predlažemo korištenje narukvice u kombinaciji s drugim repelentima protiv komaraca.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/