- 38%
Akcija!

Čelična četka za trimer – SteelMow i poklon bon

Žičana glava koja od trimera za travu pravi mašinu za čišćenje betonskih i kamenih površina. Izrađena od visokokvalitetne čelične žice, ova glava garantira dugotrajnost i efikasnost u uklanjanju različitih tipova nečistoća s i između betonskih i kamenih površina.

 

17,99 28,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 17,99 / kom22x 15,99 / kom33x 13,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: RezGlav Kategorija:

ŠIROK SPEKTAR PRIMJENE

Čelična četka za trimer izvrsna je za vrt, šetnice, travnjak, obrasle zidove, parkirališta, a osim toga uklanjaju hrđu, cementne ostatke, boju i šljaku od zavarivanja. Izuzetno dobra za precizno oblikovanje travnjaka, uklanjanje mahovine i korova između tlakavaca i betonskih ploča.

NEUNIŠTIVA GLAVA TRIMERA

Izrađena od izdržljive visokokvalitetne čelične žice i opružne čelične žice od 0,5 mm. Unutarnji disk je vrlo čvrsto zavaren kako bi spriječio pomicanje čelične žice tijekom upotrebe. Kombinacija zavarivanja u više točaka i poboljšanog dizajna čvorova čini ga učinkovitijom. Još uvijek može raditi besprijekorno kada udari u kamenje i grudice i neće se raspršiti. Vijek trajanja je 10 puta duži od ostalih glava trimera.

VRLO JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Jednostavno stavite glavu rezača na gornji vijak trimera s osovinom, a zatim upotrijebite podlošku i maticu da je učvrstite. Instalacija je čvrsta i gotovo da nema vibracija, što osigurava 100% sigurnost pri korištenju.

OSTALE INFORMACIJE

Materijal: Nehrđajući čelik
Promjer: 20 cm
Veličina rupe: 25,4 mm
Paket uključuje samo glavu za trimer. Trimer nije uključen.
Pogodno za većinu kosilica. Trim glava nudi visoke preformanse i jednostavna je za zamjenu.

Proizvod NIJE prikladan za trimere na kojima se uklanja cijela glava.

Recenzije kupaca

Još nema recenzija.

Dodajte recenziju
Budite prvi koji će recenzirati “Čelična četka za trimer – SteelMow”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/