- 30%
Akcija!

Ogrlica “I love you” na 100 jezika

Savršen poklon za vaše najmilije! Ova prekrasna ogrlica nosi skrivenu poruku “Volim te” na 100 jezika. Uključite svjetiljku na svom telefonu i projicirajte natpise kroz ogrlicu na zid ili bilo koju drugu površinu.

27,99 40,00

35 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 27,99 / kom22x 23,99 / kom33x 20,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: ValMes Kategorije: , , ,

SPAKIRANA U KUTIJI S MIRISNIM RUŽAMA

Jeste li razmišljali o tome kako iznenaditi voljenu osobu? Želite li impresionirati svoju bolju polovicu nečim posebnim, ali i praktičnim i sjajnim modnim dodatkom? Onda je ova ogrlica savršena za Vas! Projicirajte skrivenu poruku na zid i zajedno uživajte u nezaboravnim čarobnim trenutcima. Ovo je savršen poklon za Valentinovo u kojem dobivate ogrlicu zapakiranu u kutijicu s mirisnim ružama, a u kompletu dobivate i torbicu.

PRIKLADNA ZA SVAKU PRIGODU

Ogrlica se može nositi u različitim prigodama poput vjenčanja, poslovnih večera, proslava rođendana, večernjih druženja s prijateljima ili bilo kojih drugih događaja. Poklonite ju kao iznenađenje ili sami sebe počastite novim nakitom.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA

Naš proizvod izrađen je od prirodnih izdržljivih materijala. Ne sadrži štetno olovo ili nikal kao neke druge ogrlice, što ju čini sigurnom za svakodnevnu uporabu.

OSTALE INFORMACIJE

Duljina: 40 cm
Boja: Ružičasto-zlatna
U paketu dobivate ogrlicu “I Love You”, poklon kutiju s mirisnim ružama i torbicu.
Uključite svjetiljku na svom telefonu i projicirajte natpise kroz ogrlicu na zid ili bilo koju drugu površinu.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/