- 33%
Akcija!

Komplet s ogrlicom i naušnicama – LoveNec i poklon bon

S ovim prekrasnim kompletom s ogrlicom i naušnicama u obliku srca s mini kristalima izgledat ćete elegantno i neodoljivo gdje god da se pojavite.

19,99 30,00

75 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: NakLove Kategorije: , ,

ELEGANTAN DIZAJN

Ovaj set nakita sadrži ogrlicu zlatne boje u obliku srca i par naušnica s mini kristalima. Naša ogrlica i naušnice u obliku srca nisu samo ženstvene i elegantne, već pozivaju i na romantične osjećaje u modernom izgledu. Mini kristali krase ogrlicu i naušnice, dodajući briljantan štih dizajnu. Srce simbolizira vječnu ljubav. LoveNec set savršen je poklon važnim ženama u vašem životu.

KVALITETAN MATERIJAL

Ovaj prekrasan set s ogrlicom i naušnicama izrađen je od visokokvalitetne legure cinka i mini kristala, što osigurava da ogrlica i naušnice neće izblijedjeti ili korodirati, ne lome se lako i možete ih nositi vrlo dugo.

SAVRŠENI POKLON

Set nakita štedi vam vrijeme za kupovinu odgovarajućih naušnica i ogrlica, čini vaše svakodnevno nošenje jednostavnim i elegantnim, prikladnim za brz i moderan život. Dobar izbor kao poklon za Majčin dan, Valentinovo, Božić, rođendane, mature, zaruke, vjenčanja, darove za godišnjicu.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Materijal: Legura cinka
Duljina ogrlice: 49 cm
Boja: Zlatno-Crvena
Set nakita nije prikladan za korištenje u vodi (tuširanje, plivanje u bazenu, itd.). Preporuča se ukloniti prije kontakta s vodom.

 

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/