- 20%
Akcija!

Ženski sat i narukvica – GAIETY® i poklon bon

  • Elegantan i retro stil
  • Paket uključuje sat i narukvicu
  • Savršen izbor za poklon

23,99 30,00

272 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 23,99 / kom22x 20,99 / kom33x 17,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

ISTAKNITE SVOJ STIL

Prekrasan retro GAIETY® sat u ružičastom zlatu sa zelenim detaljima koji će naglasiti vaš stil. Izvrstan je za svakodnevnu upotrebu i može naglasiti bilo koju vašu odjeću. Svojim retro i istovremeno modernim izgledom najbolje se slaže s elegantnim haljinama.

DODANA NARUKVICA

Ovaj moderni retro sat dobit ćete u kutiji zajedno s prekrasnom narukvicom koja se slaže s izgledom sata, a ujedno savršeno pristaje na zapešće. Narukvica je podesiva.

ODLIČAN IZBOR ZA DAR

Ovaj zadivljujući ženski sat izvrstan je dar za rođendane ili druge posebne prilike. Svakako će usrećiti svaku ženu, stoga razveselite svoju ljubav i poklonite joj novi prelijepi sat!

TEHNIČKE INFORMACIJE

Materijal: Nehrđajući čelik
Širina remena: 10 mm
Duljina remena: 27 cm
Veličina brojčanika: cca. 2×3 cm

Recenzije kupaca

Još nema recenzija.

Dodajte recenziju
Budite prvi koji će recenzirati “Ženski sat i narukvica – GAIETY®”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/