- 30%
Akcija!

Mini električni grijač i poklon bon

  • Struktura grijača jedinstvena je i elegantna
  • Izuzetno tih rad
  • Zagrijavanje za samo 3 sekunde
  • Možete ga koristiti gotovo svugdje

34,99 50,00

74 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 34,99 / kom22x 29,99 / kom33x 26,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: Grelnik Kategorija:

TEHNOLOGIJA PTC GRIJAČA

Grijač koristi izdržljivi PTC keramički grijaći element sa 600 W snage za zagrijavanje, nakon zagrijavanja grijač ostaje topao i pomaže vam uštedjeti više topline i električne energije, bez potrošnje kisika i bez otvorenog plamena jer brinemo se za vaše zdravlje i sigurnost.

MOĆAN I IZUZETNO TIH

Koristi PTC i V0 usporivače plamena za brzo zagrijavanje u roku od 3 sekunde a njegova snaga ekvivalentna je uobičajenim grijaća sa 1200W. To znači da ventilatori imaju veću energiju od ostalih konvencionalnim ventilatora. Istodobno, buka je manja od 50 decibela. Dok učite ili čitate knjige, možete aktivirati SILENT MODE (tihi) i pružiti vrlo mirno okruženje.

SPRJEČAVA PREGRIJAVANJE

Omogućite toplinsku zaštitu. Kad unutarnja grijaća temperatura dosegne 158 ° C, stroj će automatski prestati raditi, a nakon hlađenja automatski će nastaviti s radom.

UNUTARNJI FILTER

Grijač ventilatora opremljen je filterom koji se može ukloniti kako bi se spriječili kratki spojevi i opekline uzrokovani insektima te prašina iz stroja, što uveliko produžava vijek trajanja grijača ventilatora.  Vrlo je prikladan za interijere, kuće i urede, ali ne i za kupaonice, praonice rublja ili druge prostorije s visokom vlagom.

 

Boja: Crna
Područje djelovanja: 11-20 ㎡

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/