- 45%
Akcija!

Pametne LED svjetiljke i poklon bon

Pametne LED svjetiljke koje se podešavaju putem bluetooth veze vašeg mobitela mogu stvoriti čarobnu i romantičnu atmosferu gdje god ih postavili.

17,99 32,99

19 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 17,99 / kom22x 15,99 / kom33x 13,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: LucGlas Kategorije: , ,

APLIKACIJA ZA KONTROLU PUTEM BLUETOOTH VEZE

Korištenje aplikacije za upravljanje vašim čarobnim svjetiljkama pametnije je i prikladnije od daljinskog upravljača. 29 dinamičkih načina rada pruža vam prekrasan doživljaj osvjetljenja. Možete prilagoditi boju, brzinu i svjetlinu prema svojim potrebama. Naravno, možete i podesiti vaša LED svjetla da svjetlucaju u ritmu vaše omiljene glazbe.
Na svjetlosnom nizu nalazi se QR kod, možete izravno skenirati kod za preuzimanje aplikacije.

FUNKCIJA MEMORIJE I TAJMERA

Naša svjetla na nizu s napajanjem putem USB-a imaju funkciju tajmera, možete postaviti više grupa vremenskog načina rada u aplikaciji kako bi se svjetlosni niz automatski uključio ili isključio u određeno vrijeme. Svjetla imaju jedinstvenu memorijsku funkciju koja automatski sprema posljednji način rada koji ste postavili, tako da ne morate svaki dan resetirati način rada.

VIŠENAMJENSKA UPOTREBA

 Svjetiljke se mogu savršeno uklopiti u spavaću sobu, zatvorenu prostoriju, na božićno drvce, terasu, balkon, stepenice, u šator, za rođendan, vjenčanje kako bi se stvorila romantična i topla atmosfera.

VODOOTPORNE 

Pametna LED svjetla vodootporna su (IP65), što osigurava da mogu normalno raditi u kišnim danima čak i pod vodom. Ali USB priključak nije vodootporan, molimo vas da ga zaštitite od vode.
Idu u kompletu s USB kabelom za punjenje,  mogu se jednostavno puniti putem računala, powerbanka ili običnog USB punjača.

OSTALI PODACI

Materijal: plastika
Dužina: 5 m

Broj LED svjetala u nizu: 50

Jedan mobilni telefon može kontrolirati više kompleta svjetiljki istovremeno (do 4)

Recenzije kupaca

Još nema recenzija.

Dodajte recenziju
Budite prvi koji će recenzirati “Pametne LED svjetiljke”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/