- 30%
Akcija!

Šator za djecu i poklon bon

Ovog ljeta vaše će dijete biti na plaži adekvatno zaštićeno od sunca i opasnih UV zraka.

34,99 50,00

150 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 34,99 / kom22x 29,99 / kom33x 26,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: SencOtrok Kategorije: ,

ZAŠTITITE SVOJU BEBU OD SUNCA

Pretjerano izlaganje suncu i jakim UV zrakama vrlo je opasno, posebno za vašu malu djecu. Zaštitite svoju djecu od sunca ovog ljeta uz pomoć ovog malog šatora koji nudi ugodnu hladovinu i štiti od sunca.

ODBIJA UV ZRAKE, OTPORAN NA TOPLINU

Šator je otporan na toplinu i izrađena je od materijala koji odražava sunčeve UV zrake. Nudi vam zaštitu do +50 UPF. Djetetu će biti manje vruće u šatoru, imat će ugodnu hladovinu i neće biti izloženo opasnoj sunčevoj svjetlosti.

UGRAĐEN MINI VODENI BAZEN

Šator ima ugrađeni mini bazen, koji možete napuniti vodom i tako još više ohladiti svoju bebu. Neka vaša beba uživa u prskanju u vodi u ugodnoj hladovini. Šator možete koristiti i bez vode, a ručnik ili pokrivač postaviti tako da je pogodan i za odmor vašeg djeteta na plaži ili u bazenu.

NEKA VAŠA DJECA UŽIVAJU NA PLAŽI

Vaše će dijete uživati ​​u igranju u ovom šatoru, dok će biti adekvatno zaštićeno od sunca. Šator je pogodan za plažu, za bazen ili za vruće ljetne dane u dvorištu, piknike, dječje rođendane.

Recenzije kupaca

Još nema recenzija.

Dodajte recenziju
Budite prvi koji će recenzirati “Šator za djecu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/