- 33%
Akcija!

Tieease Višekratni Samozaključavajući Vezovi (100 komada) i poklon bon

TieEase višekratni samozaključavajući vezovi savršeni su za zaljubljenike u vrtlarstvo i uradi-sam projekte jer pružaju sigurnu i nježnu podršku biljkama u vrtu bez oštećivanja stabljika ili listova. Jednostavni za uporabu, izdržljivi i višekratni, ovi vezovi za zavezivanje odlični su i za organiziranje kod kuće i na poslu.

19,90 29,90

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,90 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: PlasVezic Kategorija:

SIGURNA PODRŠKA BILJKAMA

TieEase vezovi pružaju sigurnu i nježnu podršku vašim biljkama, bez oštećenja stabljika ili listova. Održavajte svoj vrt bujnim uz TieEase!

SIGURNA PODRŠKA BILJKAMA

JEDNOSTAVNA UPOTREBA I VIŠEKRATNA UPOTREBA

Kliznite bravicu kako biste zaključali vrpcu u željenom položaju – tako jednostavno! TieEase je dizajniran da bude izdržljiv za dugotrajnu uporabu i u potpunosti višekratan.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA I VIŠEKRATNA UPOTREBA

VIELSESTRAN ZA KUĆU I VRT

Osim za podršku biljkama, TieEase je svestran za sve vrste organiziranja kod kuće i na poslu. Lako organizirajte svoje kabele, plastične vrećice i novine!

VIELSESTRAN ZA KUĆU I VRT

ČVRST MATERIJAL

TieEase je izrađen od kvalitetnog PE materijala koji ga čini jakim i fleksibilnim za teške poslove. Dizajniran je da pruži trajno i izdržljivo rješenje.

ČVRST MATERIJAL

TEHNIČKI DETALJI

Materijal: PE plastika
Boja: zelena
Veličina: 17 cm
Količina: 100 komada

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

    David

    Visoko preporučujem!

    Matej

    Volim što mi pomažu da održavam svoje kabele i žice organizirane i bez zapetljavanja. Visoko preporučujem ove vezove svima koji traže sjajan način za organiziranje svojih žica!

    Marko

    Ovi višekratni samozaključavajući vezovi apsolutno su neophodni! Jak su i sigurni, a mehanizam otključavanja i zaključavanja je iznimno jednostavan za upotrebu!

    Petar

    Obožavam ove višekratne samozaključavajuće vezove!

    Luka

    Jako sam impresioniran kvalitetom i jednostavnošću upotrebe!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/