- 38%
Akcija!

Močvarnikmajstor – Magnetni Mrežasti Ekran Protiv Kukaca i poklon bon

Močvarnikmajstor – Magnetni mrežasti ekran protiv kukaca je konačno rješenje za održavanje dosadnih kukaca vani, dok uživate u svježem zraku i prirodnom svjetlu u svom domu. Zahvaljujući svojem sigurnom magnetskom zatvaranju, ovaj izdržljivi ekran pruža praktičan i učinkovit način stvaranja ugodnog životnog okruženja.

19,99 32,00

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: MrezKom Kategorija:

UŽIVAJTE U SVJEŽEM ZRAKU I DRŽITE KOMARCE VANI

Naš mrežasti ekran BugFreeZone omogućuje vam da uživate u vanjskom prostoru bez ikakvih dosadnih insekata koji prodiru u vaš dom.

UŽIVAJTE U SVJEŽEM ZRAKU I DRŽITE KOMARCE VANI

SIGURAN SUSTAV MAGNETSKOG ZATVARANJA

Naš inovativni sustav magnetskog zatvaranja osigurava da se ekran čvrsto zatvori, pružajući maksimalnu zaštitu od komaraca i drugih kukaca, čak i za vjetrovitih dana.

SIGURAN SUSTAV MAGNETSKOG ZATVARANJA

IZDRŽLJIV I LAK ZA UPOTREBU

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, naš ekran MosquitoMaster je izdržljiv i izgrađen da traje, pružajući praktično i bezprijeko rješenje za držanje insekata vani, omogućujući lako prolazak vama i vašoj obitelji.

IZDRŽLJIV I LAK ZA UPOTREBU

POBOLJŠAJTE SVOJE ŽIVOTNO OKRUŽENJE

Stvorite ugodno životno okruženje s našim magnetnim ekranom za vrata MosquitoMaster. Uživajte u svježem zraku, prirodnom svjetlu i miru, znajući da ste zaštićeni od dosadnih insekata.

POBOLJŠAJTE SVOJE ŽIVOTNO OKRUŽENJE

TEHNIČKI DETALJI

– Vrsta: Vrata

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

    Matej

    Nedavno sam kupio magnetni ekran za vrata Močvarnikmajstora i jako sam impresioniran. To je sjajan proizvod i lako ga je instalirati. Toplo ga preporučujem!

    Petar

    Magnetni ekran za vrata Močvarnikmajstora je sjajan proizvod. Lako se instalira i odlično drži insekte vani. Toplo preporučujem ovaj proizvod!

    Jakov

    Nedavno sam kupio magnetni ekran za vrata Močvarnikmajstora i stvarno sam zadovoljan s njime. Jednostavan je za instalaciju i odlično drži insekte vani. Toplo preporučujem!

    Marta

    Magnetni ekran za vrata Močvarnikmajstora je izvrstan proizvod. Dobro je napravljen, jednostavan za instalaciju i drži insekte vani. Tako sam sretan što sam ga kupio. Toplo preporučujem!

    Mia

    Tako sam sretan što sam pronašao ovaj magnetni ekran za vrata od Močvarnikmajstora. Tako je jednostavan za instalaciju i odlično radi! Drži insekte vani dok zrak može ulaziti. Toplo preporučujem!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/