- 36%
Akcija!

Bijoux Organizator Nakita S Džepovima i poklon bon

Zadržite svoju zbirku nakita organiziranu i sigurnu s Bijoux Organizator Knjigom. Napravljen od visokokvalitetnog PVC-a, ovaj izdržljivi organizator ima 84 rešetke , čineći lakim sakupljanje i odabir omiljenih nakita. Njegov elegantan i stilski dizajn savršen je za putovanja ili skladištenje kod kuće, a čini sjajan poklon za ljubitelje nakita.

17,99 27,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 17,99 / kom22x 15,99 / kom33x 13,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: AlbumNakit Kategorija:

PREMIUM KVALITETA ORGANIZATORA NAKITA

Izrađen od izdržljivog PVC materijala.

PREMIUM KVALITETA ORGANIZATORA NAKITA

VELIK KAPACITET I PRILAGODLJIVOST

S 84 rešetke, naš organizator je savršen za bilo koji tip nakita, uključujući naušnice, ogrlice, prstenje i narukvice. Idealno je za putovanja ili skladištenje kod kuće.

VELIK KAPACITET I PRILAGODLJIVOST

PRENOSNOST I PRAKTIČNOST

Svojim laganim dizajnom i kompaktnom veličinom, Bijoux Organizator nakita je lako nositi gdje god pođete. Izvrstan je suputnik i savršen za organiziranje bilo kakvog sitnog nakita.

PRENOSNOST I PRAKTIČNOST

SAVRŠEN POKLON ZA VOLJENE

Obradujte svoje prijatelje i obitelj ovim praktičnim i stilski uređenim organizatorom nakita. Promišljen poklon za sve koji vole uredan nakit i lak pristup.

TEHNIČKI DETALJI

Materijal: polivinil klorid
Boja: transparentna
Oblik: pravokutni
Veličina: organizator knjiga 20,5 x 11,5 cm
Kapacitet: 84 rešetke
Vrsta zatvaranja: zatvarač
Količina: 1 komad

Recenzije kupaca

    Matej

    Nedavno sam kupila ovaj organizator nakita s džepovima i bila je sjajna. Džepovi su prostrani, a organizator izgleda sjajno na mom ormariću. Toplo preporučujem svima koji žele organizirati svoj nakit!

    Marko

    Ovaj organizator nakita s džepovima je odličan! Volim kako izgleda i vrlo je lako za korištenje. Džepovi su savršeni za sav nakit koji imam. Toplo preporučujem ovaj proizvod!

    Jakov

    Nedavno sam kupila organizator nakita s džepovima i jako sam zadovoljna svojim kupovinom. Džepovi su vrlo prostrani i organizator izgleda sjajno na mom ormariću. Svakako bih preporučila!

    Lina
    Tražila sam način kako organizirati svoj nakit neko vrijeme, a ovaj organizator s džepovima je savršen za to. Izgleda odlično i vrlo je lako za korištenje. Toplo preporučujem!
    Lana
    Upravo sam kupila ovaj organizator s džepovima i bio je sjajan za moju kolekciju nakita. Džepovi su savršeni za količinu nakita koji imam, a sami organizator izgleda sjajno na mom ormariću. Toplo preporučujem!
Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/