- 37%
Akcija!

AquaFit Motivacijska Bočica Za Vodu i poklon bon

AquaFit motivacijska bočica za vodu je tu da vam pomogne da ostanete hidrirani i motivirani. S kapacitetom od 1 litre, zadovoljava vaše dnevne potrebe za vodom i lako se čisti. Bez obzira jeste li u teretani ili planinarenju u prirodi, AquaFit motivacijska bočica za vodu je idealni pratilac za sve vaše avanture.

16,99 26,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 16,99 / kom22x 14,99 / kom33x 12,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: Flaska Kategorija:

OSTAJTE HIDRIRANI I MOTIVIRANI

Budite u tijeku s ciljevima hidracije uz AquaFit motivacijsku bočicu za vodu. Njegov dizajn s vremenskim oznakama i motivacijskim citatima će vas inspirirati da pijete zdravu vodu tijekom cijelog dana.

JEDNORUKO POSLOVANJE ZA DODATNU PRAKTIČNOST

Lako otvorite i pijte iz AquaFit motivacijske bočice za vodu uz pomoć praktičnog gumba za jednoruku. Osim toga, slamka osigurava brže i glađe iskustvo pijenja.

DIZAJN BEZ PROLIJEVANJA ZA SIGURNO NOŠENJE

Nikad se više ne brinite zbog prolijevanja. Dizajn AquaFit motivacijske bočice za vodu s visokokvalitetnim brtvilnim prstenima će održavati vašu torbu suhu i vaš um mirnim.

IDEALNI PRATITELJ ZA SVE VAŠE AVANTURE

Bez obzira jeste li u teretani, kampiranju ili vježbanju joge, AquaFit motivacijska bočica za vodu je savršeni pratilac za sve vaše unutarnje i vanjske aktivnosti.

TEHNIČKI DETALJI

Materijal: PC
Boja: ružičasta i plava
Kapacitet: 1 litra
Veličina: 25 x 7 cm
Količina: 1 komad

Recenzije kupaca

    David

    Lijep dizajn koji me podsjeća da pijem više. Toplo preporučujem!

    Matej

    Dobro je napravljena i lijepo izgleda!

    Jakov

    Unaprijedila je moju svakodnevnu rutinu!

    Gabrijel

    Vremenske oznake su odličan podsjetnik da pijete dovoljno vode, a veliki kapacitet olakšava održavanje vašeg dnevnog unosa tekućine!

    Luka

    Odlična bočica za sve one koji žele ostati hidrirani bez stalnog provjeravanja sata!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/