- 5%
Akcija!

Ecostraw Metalne Slamke Za Ponovnu Upotrebu i poklon bon

EcoStraw metalne slamke za ponovnu upotrebu su savršeni dodatak vašem održivom načinu života. Svojim živim bojama, dodaju trenutak uzbuđenja svakodnevnom životu, dok istovremeno smanjuju plastični otpad.

19,99 20,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: KovSlam Kategorija:

DODAJTE ODMOR UZ SPLASH BOJE NA VAŠE ZABAVE!

Ove živopisne EcoStraw metalne slamke dolaze u svijetlim bojama koje olakšavaju identifikaciju vašeg vlastitog napitka na zabavama. One su savršena ekološka alternativa plastičnim ili papirnim slamkama, budući da su otporne na hrđu i koroziju te izuzetno izdržljive.

DODAJTE ODMOR UZ SPLASH BOJE NA VAŠE ZABAVE!

LAKO SE ČISTE I ODRŽAVAJU

EcoStraw metalne slamke se mogu sigurno čistiti u perilici posuđa ili uz pomoć priložene četkice za temeljito čišćenje. Za razliku od drugih slamki, one su izrađene da traju i neće izblijediti, osiguravajući da donose boju u vaš svakodnevni život bez gubitka svoje živosti.

LAKO SE ČISTE I ODRŽAVAJU

VERSATILNE I FUNKCIONALNE ZA SVAKU PRIGODU

Bez obzira je li riječ o rođendanskoj zabavi, obiteljskom okupljanju, bazenskoj zabavi, pikniku, roštilju ili ljetnoj zabavi, EcoStraw metalne slamke su savršene za svaki događaj. Pogodne su za svakodnevnu upotrebu i pružaju vizualno privlačan dojam, a istovremeno su ekološki osviještene.

VERSATILNE I FUNKCIONALNE ZA SVAKU PRIGODU

UŠTEDITE NOVAC DOK SPAŠAVATE PLANET

Investiranjem u EcoStraw metalne slamke za ponovnu upotrebu ne samo da štitite okoliš, već i štedite novac. Nema više trošenja na jednokratne slamke! Ove izdržljive metalne slamke su napravljene da traju i pružaju elegantno i održivo rješenje.

UŠTEDITE NOVAC DOK SPAŠAVATE PLANET

TEHNIčKI DETALJI

Materijal: Hrana Grade nehrđajući čelik – siguran i bez okusa

Boja: Više

Veličina: 215 cm

Količina: 6 komada + četkica za čišćenje

TEHNIčKI DETALJI

Recenzije kupaca

    Marko

    Savršene za piknike, kampiranje i svakodnevnu upotrebu. Preporučujem!

    Petar

    One su jako izdržljive i lako se nose sa sobom gdje god da idem!

    Jakov

    Ove slamke su savršene za koristiti dok ste u pokretu! Obožavam ih!

    Luka

    Odličan način smanjivanja plastičnog otpada. Toplo preporučujem!

    Marta

    Ove slamke su jako jednostavne za čišćenje. Samo ih stavite u perilicu posuđa i to je to!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/