- 29%
Akcija!

ženski Bodi S Otvorenim Leđima – Glowaura i poklon bon

Zagrlite svoju unutarnju boginju i zablistajte od samopouzdanja! Možete ga nositi ispod haljine, traperica ili trenirke. Udobna je i potpuno nevidljiva ispod odjeće.

23,99 33,99

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 23,99 / kom22x 20,99 / kom33x 17,99 / kom

:

:

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: Bodi Kategorija:

POSTIZITE SAVRŠENO TIJELO

Naglasite svoje prirodne obline bodijem GlowAura i samopouzdano pokažite svoje lijepo tijelo.

POSTIZITE SAVRŠENO TIJELO

SVEOBUHVATNA I VJEČNA POTREBA

Od traperica do haljina bez leđa, GlowAura savršen je komad koji nadopunjuje svaki stil i nudi beskrajne mogućnosti odijevanja. Potpuno je nevidljiv ispod odjeće i svjetla pa ćete ga rado nositi.

SVEOBUHVATNA I VJEČNA POTREBA

NAGLAŠITE OBLINE

Bodi GlowAura dizajniran je za stvaranje laskave siluete, naglašavanje oblina i stvaranje dojma savršene figure. Leđa su otvorena, što znači da bez problema možete nositi i otvorene haljine i majice.

NAGLAŠITE OBLINE

UDOBNOST I PODESIVE TRAKE

Podesivi remeni osiguravaju savršeno pristajanje. Bodi je izrađen od kvalitetnog i laganog materijala pa nećete ni znati da ga nosite.

UDOBNOST I PODESIVE TRAKE

DRUGE PODATKE

Materijal: najlon, elastan
Boja: crna, bež, bijela
Značajke: tangice, duboki izrez, otvorena leđa, dobra potpora, efekt podizanja, čvrsta žica za podizanje grudi, podesiva traka za pravilnu potporu grudima, podesiva traka na dnu za jednostavan odlazak na zahod
Veličina: S, M, L, XL, kao što je prikazano na slici
Količina: 1 komad

DRUGE PODATKE

Recenzije kupaca

    David

    Već sam ga nekoliko puta nosila i dobila puno komplimenata. Univerzalan je i može se nositi casual ili elegantan, ovisno o prigodi. Toplo ga preporučujem!

    Matej

    Nevjerojatno! Dobro je napravljen i izgleda sjajno. Udoban je, stylish i izrađen od materijala visoke kvalitete!

    Petar

    Jedna od najboljih kupovina ove godine. Izuzetno laska figuri i dobro pristaje. Tkanina je također mekana i rastezljiva, pa je vrlo udobna!

    Luka

    Tako sam sretna što sam pronašla ovo jednodijelno donje rublje! Savršen je dodatak mom ormaru!

    Marta

    Ja sam zaljubljena! Prianjanje je savršeno, a tkanina izuzetno udobna!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://funavo.com.hr/dostava-i-povrat/